Din indkøbskurv

Luk
Gratis fragt på ordrer over 700 kr!

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK FOR NATURELLE OY

Her kan du læse, hvordan Naturelle Oy håndterer personoplysninger.

 

Dataansvarlig

Naturelle Oy er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Vores kontaktoplysninger er:

Naturelleshop.dk / Naturelle Oy

Teollisuustie 9

04300 Tuusula

Finland

 

FO nummer FI28290601

email: service(at)naturelleshop.dk

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

 

Besøg på hjemmeside og webshop

Når du besøger vores hjemmeside og bestiller varer på vores webshop indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

 

type af browser

søgetermer

IP-adresse

netværkslokation

informationer om computer

 

Formålet med indsamlingen.

Optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via eks. Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 

Retsgrundlaget:

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Modtagere af oplysninger:

Eksterne samarbejdspartnere som f.eks. vores webmaster til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

 

Køb eller kommunikation via hjemmeside

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, som du selv angiver:

 

navn og adresse

mailadresse

telefonnummer

betalingsmåde

leveringsønsker

IP-adresse

 

Formålet med indsamlingen:

Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

 

Retsgrundlaget:

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en varer til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

 

Modtagere af oplysninger: DHL, PostNord, eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

Opbevaring af oplysninger:

Oplysningerne bliver slettet 3 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

 

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:

 

navn

adresse

mailadresse

 

Formålet med indsamlingen:

At varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig.

Retsgrundlaget: Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum:

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 

Dine rettigheder

 

Ret til at se oplysningerne (indsigtsret)

 

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

 

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

 

 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

 

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 

Klageinstans

 Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Kom med på vores mailingliste

Abonnér på vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.

Din indkøbskurv

Subtotal: 0 kr

Din indkøbskurv er tom.